fbpx

Skapa En Meningsfull Jul med MyRight: Ditt Företags Gåva Gör Skillnad!

Välj storlek på er gåva

Över en miljard människor lever med funktionsnedsättning. Personer med funktionsnedsättning runt om i världen tillhör de allra fattigaste i de flesta samhällen och utsätts för en omfattande diskriminering inom alla samhällets nivåer. MyRight är den enda organisationen i Sverige som uteslutande arbetar för rättigheter för personer med funktionsnedsättning och fattigdomsbekämpning.

Genom att köpa en julgåva från MyRight tar ditt företag ställning och bidrar till vårt viktiga arbete. Tillsammans är vi starka!

I år erbjuder vi företag att köpa ett digitalt gåvopaket. Det digitala gåvopaketet innehåller: ett gåvobevis, julkort, mejlsignatur och sociala medier-inlägg som ni kan sprida i era kanaler.

Gåvopaketet finns att köpa i fyra olika valörer: 3.000 kr, 5.000 kr, 10.000 kr och 50.000 kr. 

Det går också bra att ge en gåva till vårt Plusgirokonto: 90 01 10-8

Mejla gärna givarservice@myright.se om ni har några frågor eller funderingar. 

Vanliga frågor och svar om gåvor

MyRights mål är alltid att arbeta med effektiva och långsiktiga insatser. Vi använder dina pengar där behoven är som störst – och där våra experter bedömer att de gör mest nytta.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med mänskliga rättigheter för personer med funktionsnedsättning i många länder – och vi vet vad som krävs för att åstadkomma varaktiga förbättringar inom olika områden. 

Vi öronmärker inga gåvor för specifika ändamål, eftersom det är viktigt att vi alltid har en buffert med pengar som vi kan använda omedelbart.

Ja, du kan swisha en gåva till 123 900 11 08.

Välkommen att mejla oss på givarservice@myright.se så hjälper vi dig om du har några frågor.