fbpx

MyRight välkomnar nya medarbetare!

MyRight välkomnar Anders Johansson och Hanna Dahlström som våra nya verksamhetsutvecklare. 

Vi är glada att välkomna Anders, vår nya vikarierande verksamhetsutvecklare, som flyttade till Stockholm från Uppsala för fyra år sedan och nu bor i Bromma, bara ett stenkast från kontoret. Anders har en rik akademisk bakgrund med en kandidatexamen i kulturantropologi och en masterexamen i internationella relationer.

I sin nya roll uttrycker Anders stor entusiasm och ser fram emot de utmaningar som ligger framför honom, speciellt i en tid då biståndet genomgår betydande förändringar. Han värderar högt möjligheten att fördjupa sig i funkisperspektivet och uppskattar de trevliga relationer han redan har börjat bygga med sina kollegor på MyRight.

När han inte arbetar, njuter Anders av att tillbringa tid med sin flickvän och vänner. Han är också en flitig läsare och tycker om att dela goda middagar i gott sällskap.

Vi säger också välkommen till Hanna! Hanna har en bred erfarenhet inom handläggning och samordning i organisationer som fokuserar på mänskliga rättigheter, miljö och solidaritet både i Sverige och i Latinamerika. Med en utbildning i statsvetenskap, språk och pedagogik, samt en passion för rättvisefrågor, är Hanna en stark tillgång för MyRight. Hon uttrycker stor glädje över att vara tillbaka i arbete efter en period av föräldraledighet och studier och ser fram emot att bidra till MyRights framgångar under en tid av stora utmaningar för civilsamhället.

Fritiden spenderar Hanna med sin familj, och de njuter ofta av utflykter i närområdet. Hon har också nyligen börjat arbeta på sin kolonilott inför den kommande säsongen.

Varmt välkomna till teamet, Anders och Hanna! Vi är så glada att ha er hos oss.

Últimas noticias