fbpx
Bild på gåvobeviset.

Ge bort ett gåvobevis som förändrar liv!

Ett gåvobevis från MyRight är ett fint sätt att visa din omtanke och bidra till vårt arbete med att stärka personer med funktionsnedsättnings rättigheter runt om i världen. Vi gör det genom att:

  • Ge stöd till individer: Vi erbjuder utbildning, rådgivning och vägledning till personer med funktionsnedsättning som kämpar för sina rättigheter. Vi hjälper dem att bryta isolering och hitta stöd från andra.
  • Stödja organisationer: Vi arbetar tillsammans med organisationer som arbetar för personer med funktionsnedsättning. Vi hjälper dem att föra fram krav och vittnesmål, och att bevaka hur rättigheter efterlevs.
  • Främja kunskap och förståelse: Vi sprider kunskap om funktionsrätt och funktionsnedsättning. Vi arbetar för att förändra attityder och stigma, så att personer med funktionsnedsättning kan leva ett fullvärdigt liv.

Ge bort ett gåvobevis idag och gör skillnad!

Så fungerar gåvobevis

1. Köp ett gåvobevis

Välj belopp på din gåva. Du får gåvobeviset direkt efter betalning.

2. Få ett fint gåvobevis att ge bort

Skriv ut eller skicka gåvobeviset digitalt till mottagaren.

3. Ge bort!

Vanliga frågor och svar om gåvobevis

När du köper ett gåvobevis så kan du ladda ned det till din dator direkt efter betalning. Gåvobevisen kan du skriva ut eller mejla direkt till dina nära och kära.

Det digitala gåvobeviset förklarar att en gåva har skänkts till MyRights arbete. Gåvobeviset blir en fin present att ge bort och det stärker samtidigt de mänskliga rättigheterna för personer med funktionsnedsättning runt om i världen.

Det digitala gåvobeviset kan du ladda ned till din dator direkt efter betalning. Gåvobeviset skickas även till den e-post du anger i betalningen.

Välkommen att mejla oss på givarservice@myright.se så hjälper vi dig om du får problem.