fbpx

Välkommen till en cafékväll med besök av BYAN från Nepal!

Bild på tre ungdomar som står framför böneflaggor i Nepal. En håller i en vit käpp.
Upplev en inspirerande kväll med MyRights partnerorganisation, via Unga med Synnedsättning – US, Blind Youth Association Nepal-BYAN och få en inblick i deras fantastiska arbete.
 
BYAN är en organisation av ungdomar som är blinda eller har synnedsättningar och är fast beslutna att förbättra livssituationen för unga med synnedsättningar i Nepal.
 
BYANs engagemang sträcker sig över flera viktiga områden, inklusive utbildning, politik, arbete, hälsa och sexuell hälsa samt rättigheter. Genom att delta i vår träff kommer du att få chansen att fördjupa din förståelse för dessa frågor och bidra till samtal om likheter och skillnader mellan livet i Sverige och Nepal.
 
På plats finns några av BYAN:s nyckelpersoner, inklusive Generalsekreterare Ramchandra Gaihre, direktör Vishwo Ram Shrestra, ekonomiansvariga Pramita K.C och sekreteraren Roshani Adhikari.
 
När: 30 oktober 2023, klockan 18.00-19.30
Var: Matborgen, Sandsborgsvägen 52, 122 33 Enskede (T-bana till Skogskyrkogården, lokalen ligger bredvid SRF:s kontor). Det kommer finnas matiga smörgåsar och fika.

Senaste nytt