fbpx

Ny Generalsekreterare på plats!

Idag 3 september börjar MyRights nya Generalsekreterare Jesper Hansén.

Hej Jesper! Vad har du gjort tidigare?
Jag kommer närmast från Rädda Barnen där jag varit biträdande humanitär chef och, nu senast, Asien- och Europachef. Tidigare arbetade jag i många år på Fonden för mänskliga rättigheter, först som handläggare och föreläsare, sedan som generalsekreterare. Jag har också tillbringat 1,5 år på Forum Syds kontor i Phnom Penh, Kambodja, där jag arbetade med organisationsutveckling med Forum Syds och Diakonias lokala partnerorganisationer.

Vad kommer du att fokusera på närmsta tiden? 
Jag vill givetvis lära känna MyRights medlemsorganisationer, och så småningom alla våra lokala partners, men vi har också en omorganisation att ta hand om, och att få den på plats ligger förstås högt upp på min att göra-lista.

Finns det något om dig som inte många vet? Har du någon dold talang eller otippad hobby? 
Det är kanske inte allmänt känt, men såväl grannar som tidigare arbetskamrater vet att när det är jul – då syns det vid mitt skrivbord! Min regel är att ”less is more” inte gäller julpynt.

Varmt välkommen Jesper!

Senaste nytt